Inschrijving gesloten

Afbeeldingsresultaat voor foto praag

Praag
Praag, de hoofdstad van Tsjechië, ligt op zo’n 900 kilometer vanaf Amsterdam. Samen met Londen en Parijs is Praag één van de populairste bestemmingen dichtbij. Praag is vooral een erg mooie stad. Door de schilderachtige huizen en idyllische straatjes waant u zich in een sprookje. Een must om te bezoeken is de burcht die boven de stad uit torent. De beste bezienswaardigheid van Praag is eigenlijk de gehele binnenstad. Overal om u heen vindt u mooie bruggen en prachtige gebouwen. En aan de mensen te zien is het ook een erg romantische plek. Niet voor niets worden hier vaak grote Hollywood producties opgenomen, omdat de stad nog veel authentieke straatjes kent. Kortom Praag: de stad van de prachtige gebouwen, de mooie pleinen, het bier, de vele kroegen, honderden restaurants, het nachtleven en nog veel meer spannende dingen!

Accommodatie

Afbeeldingsresultaat voor Amigo City Center HotelGerelateerde afbeelding

Amigo City Center Hotel 4*
Het Amigo City Centre Hotel is gevestigd in het centrum van Praag (Praag 2), op 10 minuten lopen van het Nationaal Museum, het congrescentrum, de Botanische Tuin en het Wenceslas-plein. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en gratis WiFi. De ruime en elegante kamers zijn klassiek ingericht en voorzien van een grote badkamer, een satelliet-tv, een minibar, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Het Amigo hotel beschikt over een eetzaal, waar elke ochtend een ontbijtbuffet wordt aangeboden. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van een internetterminal naast de 24-uursreceptie. Rondom het Amigo City Centre vindt u diverse internationale restaurants, banken en supermarkten. Het metro- en tramstation I.P.Pavlova en het Folimanka Park liggen op 5 minuten lopen van het hotel.

Klik hier voor meer info over deze accommodatie


Deze reisbeleving is inclusief:
• 3 x hotelovernachting in Amigo City Center Hotel 4*.
• Verblijf in 2 persoonskamers.
• 3 x ontbijtbuffet

Vluchtschema:
Donderdag 4 juni 2020 Eindhoven – Praag 07.10-08.30 uur HV5235
Zondag 7 juni 2020 Praag - Eindhoven 09.00-10.25 uur HV5236

Programma

Donderdag 4 juni 2020
Onze vlucht vertrekt om 7.10 uur naar de bijzondere, historische stad ‘Praag’. We gaan met transferbussen naar ons Hotel Amigo City Center Hotel 4*. Einde van de middag gaan we genieten van Praag vanaf het water met een 2 uur durende boottocht over de Moldau incl. een dinerbuffet. De rest van de avond is ter vrije besteding.

Vrijdag 5 juni 2020
Na het ontbijt gaan we op ontdekking te voet door het Oude Stadsdeel van Praag, dit alles onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. De rest van de dag is geheel ter vrije besteding.

Zaterdag 6 juni 2020
Gehele dag ter vrije besteding.

Zondag 7 juni 2020
Onze vlucht gaat om 09.00 uur terug naar Eindhoven. De verwachte tijd op Eindhoven Airport is 10.25 uur.

PRIJS PER PERSOON
€ 265,00 per persoon voor PV-leden
€ 290,00 per persoon voor introduce – niet PV Leden

Een pv lid kan 1 introducee meenemen.


VOORWAARDEN
Wij willen iedereen erop attent maken dat - indien jij je opgeeft voor deze reis - je een betalingsverplichting aangaat. Indien je aangeschreven wordt als deelnemer, kun je niet zonder consequenties annuleren. Je bent verplicht het verschuldigde bedrag te betalen (ook al heb je nog niet betaald).

Je dient zelf een reis of annuleringsverzekering af te sluiten voor deze reis.
Als je een annuleringsverzekering hebt moet je dat zelf verhalen op je annuleringsverzekering.
Op deze reis zijn de SGR-Consumentenvoorwaarden en het Calamiteitenfonds van toepassing.
Deze reis is in overleg met de Personeelsvereniging samengesteld door De Reisbeleving en wordt als één pakket aan de leden aangeboden.


INSCHRIJVEN
Wil jij jezelf inschrijven voor deze fantastische stedenreis naar Praag? Dit kan t/m 2 februari 2020.

LET OP!!! Je hoeft nog niet gelijk te betalen, maar je gaat nu wel een betalingsverplichting aan. Na je na aanmelding en bij inloting ben je verplicht tot het betalen van de kosten: 265 euro voor jou als PV-lid en 290 euro voor je introducé die niet lid is. Je kunt dus niet zonder consequenties annuleren. Je ontvangt geen geld terug. Het advies is om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten zodat je zelf het bedrag kunt verhalen als een verzekerde gebeurtenis zich voordoet.
Na aanmelding ontvang je een automatische bevestiging. Controleer je spam / ongewenste mail als je geen mail ziet. Mocht je onverhoopt toch geen bevestigingsmail ontvangen, neem contact op met de organisator.


AANTAL BESCHIKBARE PLAATSEN
Er kunnen maximaal 50 deelnemers mee. De inschrijving staat open tot 01-02-2020. Indien blijkt dat er meer aanmeldingen zijn dan dat er plaatsen zijn, gaan we de beschikbare plekken verloten.

 Inschrijving gesloten


BIJ VRAGEN
Neem contact op met de organisator, Roel van der Wal