Stedentrip Riga - 27 t/m 30 juni 2020 - Inschrijving gesloten

riga

Riga
Riga is de bruisende hoofdstad van Letland, één van de Baltische staten, gelegen in het uiterste oosten van de Oostzee. Sinds de onafhankelijkheid van Letland in 1991 is de stad zich snel aan het ontwikkelen tot een moderne Europese stad. De stad kent ondertussen mooie en luxe hotels en er zijn hippe restaurants en nachtclubs, allen gunstig gelegen ten opzichte van de oude binnenstad en andere bezienswaardigheden. Ondanks dat de stad Riga ruim zevenhonderdduizend inwoners heeft en vooral wat betreft verkeer vrij druk kan zijn, komt de stad niet hectisch en groot over. Het centrum bestaat hoofdzakelijk uit de oude binnenstad, die redelijk autoluw is. De compactheid van het centrum zorgt ervoor dat men heel veel bezienswaardigheden binnen enkele vierkante kilometers geconcentreerd vindt. Juist het feit dat het centrum relatief klein is voor een stad van dit formaat, maakt Riga zeer geschikt voor, een stedentrip van drie of vier dagen. Er is dan voldoende tijd om de hele stad te leren kennen. De verscheidenheid aan architectuur maakt Riga een verrassende bestemming en de inwoners zijn over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam.

Accommodatie

Radisson Blu Daugava Hotel****. 
www.radissonhotels.com
riga2riga3riga4

Radisson Blu Daugava Hotel 4* aan de schilderachtige rivier de Daugava
Deze schilderachtige omgeving aan de rivier ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven en op loopafstand van ambassades en belangrijke zakelijke bestemmingen. Het hotel grenst aan de oude binnenstad van Riga, waar gasten belangrijke historische bezienswaardigheden kunnen bezoeken, zoals het Blackheads House, de domkerk van Riga, het kunstmuseum "Riga Bourse" en het presidentiële kasteel. U vindt ook tal van recreatieve activiteiten met de Nationale Bibliotheek, verschillende tuinen, het Livu Aquapark en de dierentuin van Riga op minder dan 30 minuten afstand.

Naast het prachtige landschap bieden we 8 kamer- en suite-categorieën, allemaal met comfortabele meubels en design. Inbegrepen bij elke accommodatie zijn koffievoorzieningen en in Superior Class-kamers en hoger - ons kenmerkende Super Ontbijtbuffet dat elke ochtend wordt geserveerd in Panorama Restaurant. Dit elegante restaurant is gespecialiseerd in internationale gerechten en biedt handige roomservice. Zowel het restaurant als de lobbybar kijken uit op de rivier de Daugava en creëren een gedenkwaardige sfeer om heerlijk eten en drinken te delen.

Wanneer u niet de bezienswaardigheden van Riga bezoekt, profiteert u van een verscheidenheid aan luxe voorzieningen en diensten. Ons fitnesscentrum beschikt over een 24-meter zwembad en een solarium, terwijl schoonheidssalon Aleksandra op de 1e verdieping een mooi menu met schoonheidsbehandelingen biedt.

Vluchtschema
Vertrek vanaf Amsterdam      : Zaterdag 27 juni 2020 om 10.20 uur.
Aankomst in Riga                   : Zaterdag 27 juni 2020 om 13.35 uur.
Vertrek vanaf Riga                 : Dinsdag 30 juni 2020 om 16.30 uur.
Aankomst in Amsterdam       : Dinsdag 30 juni 2020 om 17.50 uur.

Programma

Zaterdag 27 juni  2020
Onze vlucht vertrekt om 10.20 uur naar de bijzondere, historische stad ‘Riga’. We komen aan om 13.35 uur. Vervolgens gaan we met de bus de stad in en met een stadswandeling met een Engelstalige gids. Na de wandeling brengt de bus ons naar het hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Zondag 28 juni 2020
Gehele dag is ter vrije besteding . Om 19.00 uur is er een gezamenlijk diner in restaurant Salve, incl 2 drankjes.

Maandag 29 juni 2020
Gehele dag ter vrije besteding.

Dinsdag 30 juni 2020
Onze vlucht gaat om 16.30 uur terug naar Amsterdam. De verwachte aankomsttijd op Schiphol is 17.50 uur.

PRIJS PER PERSOON
€ 399,00 per persoon voor PV-leden
€ 425,00 per persoon voor introduce – niet PV Leden
Een pv lid kan 1 introducee meenemen.
Inbegrepen in deze prijs:

* Retourvlucht met AirBaltic vanaf Amsterdam Airport naar Riga Airport
* Transfer vanaf Riga Airport naar het hotel v.v.
* 1 x stadwandeling o.b.v. Engelstalige gids direct na aankomst in Riga inclusief oortjes.
* 3 x een overnachting in het Radisson Blue Daugava Hotel**** in 2- persoonskamers.
* 3 x ontbijtbuffet.
* 1 x een diner op maandagavond bij restaurant Salve inclusief 2 consumpties. Exclusief transfer.
* Luchthaven en toeristenbelasting.
* Handbagage 8kg, ruimbagage 20kg.
* Reisbegeleiding door Matz Travel.


VOORWAARDEN
Wij willen iedereen erop attent maken dat - indien jij je opgeeft voor deze reis - je een betalingsverplichting aangaat. Indien je aangeschreven wordt als deelnemer, kun je niet zonder consequenties annuleren. Je bent verplicht het verschuldigde bedrag te betalen (ook al heb je nog niet betaald).

Je dient zelf een reis of annuleringsverzekering af te sluiten voor deze reis.
Als je een annuleringsverzekering hebt moet je dat zelf verhalen op je annuleringsverzekering. Op deze reis zijn de SGR-Consumentenvoorwaarden en het Calamiteitenfonds van toepassing. Deze reis is in overleg met de Personeelsvereniging samengesteld door De Reisbeleving en wordt als één pakket aan de leden aangeboden.


INSCHRIJVEN

LET OP:
Dit keer gaat het iets anders.
De stedentrip gaat alleen door als we het aantal van 50 deelnemers hebben.

Bij minder dan 50 deelnemers wordt deze stedentrip in zijn geheel geannuleerd.
Bij meer dan 50 aanmeldingen gaan we loten.

Wil jij jezelf inschrijven voor deze fantastische stedenreis naar Riga? Dit kan t/m 17 februari 2020.

LET OP!!!

Je hoeft nog niet gelijk te betalen, maar je gaat nu wel een betalingsverplichting aan. Na aanmelding en bij inloting ben je verplicht tot het betalen van de kosten: 399 euro voor jou als PV-lid en 425 euro voor je introducé die niet lid is. Je kunt dus niet zonder consequenties annuleren. Je ontvangt geen geld terug. Het advies is om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten zodat je zelf het bedrag kunt verhalen als een verzekerde gebeurtenis zich voordoet.
Na aanmelding ontvang je een automatische bevestiging. Controleer je spam / ongewenste mail als je geen mail ziet. Mocht je onverhoopt toch geen bevestigingsmail ontvangen, neem contact op met de organisator.

AANTAL BESCHIKBARE PLAATSEN
Er kunnen maximaal 50 deelnemers mee. De inschrijving staat open tot 17-02-2020.
Bij minder dan 50 deelnemers wordt deze stedentrip in zijn geheel geannuleerd.
Indien blijkt dat er meer aanmeldingen zijn dan dat er plaatsen zijn, gaan we de beschikbare plekken verloten.

Inschrijving gesloten

BIJ VRAGEN
Neem contact op met de organisator Arne van Weenen

Met vriendelijke groet,

Bestuur PV ASR Nederland